用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
广西课标版2019版高考大二轮专题复习阅读理解专题突破练2(英语)
下载扣点方式下载扣点方式
2个馈赠点 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
0
0
资源简介
A
体裁:应用文  词数:216  用时:6分钟
(2017安徽合肥第二次教学质检)
Sales RepresentativeImmediate Hiring
Do you like meeting new people?Do you enjoy closing deals every day?Are you looking for a dynamic and high energy industry? THIS COULD BE THE CAREER(职业)FOR YOU!
Fast Growing and Very Successful Credit Card Processor is looking for a dynamic outside salesperson to sell credit products and check processing services in the local area.
What we need you to do:
•Attend 3-5 appointments daily
•Sell into small-sized to middle-sized businesses
•Work closely with the sales manager in Dallas TX(by phone)
•Have the ability to manage paperwork
We offer:
•Medical benefits eligibility(资格)after 90 days
•One of the strongest compensation programs in the industry
•Monthly bonuses
•A jump start bonus of up to $750
Successful applicants often have experience in customer services,inside sales,outside sales,sales support,management roles,or other customer-facing positions.
We are an equal opportunity employer.We do not discriminate on the basis of race,religion,color,sex,age,national origin or disability.
Please reply with a resume today!
There is a difference.Experience Great Work!We have been servicing North East Ohio for more than 20 years with offices located in Akron,Canton,Lakewood,Streetsboro and Wadsworth.Apply online and make a call to our Lakewood location to discuss our great career opportunity at 440-663-0050.
【解题导语】本文是一篇招聘广告。文章详细介绍了工作内容、工作待遇、应聘者所需条件等。
1.According to the text,the sales representative the company is looking for should   
A.sell into big businesses
B.be able to manage paperwork
C.meet over 5 customers each day
D.see the sales manager in Dallas TX frequently
答案B
解析细节理解题。根据文中的“Have the ability to manage paperwork”可知,该职位需要销售代表有处理文书工作的能力,故B项正确。
2.If hired,you can   
A.receive a monthly salary of $750            
B.get a special customer-facing position
C.enjoy a strong compensation program         
D.gain medical benefits eligibility within 90 days
答案C
解析细节理解题。根据文中的“One of the strongest compensation programs in the industry”可知,该职位可以享受业内非常强大的补偿金项目,故C项正确。根据文章内容可知,启动资金最高是750美元,而不是月薪750美元,故A项错误;根据文中的“Successful applicants often...customer-facing positions.”可知,B项错误;D项错在90天以内,与文中的“Medical benefits eligibility after 90 days”的表述不符。
3.Which of the following can help you apply successfully?
A.The experience in shopping.  
B.The experience in management.
C.The experience of using a credit card.      
D.The experience of talking with a sales manager.
答案B
解析细节理解题。根据文中的“Successful applicants often have experience in customer services,inside sales,outside sales,sales support,management roles,or other customer-facing positions.”可知,该岗位需要管理经验,故B项正确。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册