用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
广西课标版2019版高考大二轮专题复习阅读理解专题突破练3(英语)
下载扣点方式下载扣点方式
2个馈赠点 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
0
0
资源简介
A
体裁:应用文  词数:285  用时:6分钟
(2017重庆西北狼教育联盟第一期联考)
EFP Courses provide courses in English language and British culture.Our courses are aimed at students aged between 12 and 17 who are at pre-intermediate level or above in English.The courses are held in Guildford,a historic town near London.
Typical structure of a one-week course
•up to 25 hours of English run by native speakers,qualified in teaching English as a foreign language and specialist drama teachers
•2 full-day sightseeing trips to London and Oxford(at weekends)
•full board(全食宿)with local,English-speaking families
When we run the courses
EFP courses can be organized only during British state school terms.For this academic year,courses can be booked between now and 23 May and between 30 May and 30 June.We welcome you to book from 3 September to 25 October and from 31 October to 20 December.
Why choose EFP courses
•in addition to our standard English classes,we also run drama and expression English classes,taught by specialist drama teachers
•we expose our students to British culture for the entire length of the course
•we tailor courses to each group’s needs,creating a unique experience for our students.Note that any changes to our courses are made within reason and only if all participants from a group share the same language level.Please see further details on our website.
Length of a course
EFP courses run for either one or two weeks depending on the specific requirements for your group.
How to apply
Please register your interest by sending an email.By contacting us before you make any travel arrangements you ensure that we can put your group on the dates that you require.
See you in Guildford soon!
【解题导语】本文是一篇广告类应用文,介绍了EFP课程的内容、对象、课时安排、授课时长、申请方法等信息。
1.What does the leaflet tell us about EFP courses?
A.Their target students are teenagers of all English levels.
B.Every individual participant is supplied with tailored language support.
C.They involve students in British culture activities during the whole course.
D.They are available on the school campuses in London and Oxford.
答案C
解析细节理解题。根据Why choose EFP courses”下面的第二点可知EFP课程全程让学生接触英国文化,故C项正确。根据第一段的第二句可知,学员的英语水平须在预备中级及以上,而不是针对所有英语水平的人,故A项错误;根据“Why choose EFP courses”下面的“we tailor courses to each group’s needs”可知,B项错误;根据第一段的第三句“The courses are held in Guildford,a historic town near London.”可知,该课程的授课地点为伦敦近郊的历史古镇Guildford,故D项错误。
2.Suppose you are to take EFP courses this academic year,you can   
A.make a reservation from October 31 to December 20
B.enjoy a special series of lessons for a whole school term
C.experience English dramas with English-speaking families
D.hand in an application by visiting their website
答案A
解析细节理解题。根据When we run the courses”下面的“We welcome you to book from 3 September to 25 October and from 31 October to 20 December.”可知,本学年的预订时间为9月3日到10月25日和10月31日到12月20日,故A项正确。
3.The purpose of this writing is to   
A.attract qualified teachers to EFP courses
B.illustrate the importance of EFP courses
C.demonstrate the popularity of EFP courses
D.offer group students access to EFP courses
答案D
解析推理判断题。根据第一段尤其是第一、二句“EFP Courses provide courses in English language and British culture.Our courses are aimed at students aged between 12 and 17 who are at pre-intermediate level or above in English.”可知,本文旨在面向12到17岁的青少年学生推广EFP课程,故D项正确。
 
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册