用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
广西课标版2019版高考大二轮专题复习阅读理解专题突破练4(英语)
下载扣点方式下载扣点方式
2个馈赠点 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
0
0
资源简介
A
体裁:应用文  词数:301  用时:6分钟
(2017河北石家庄教学质量检测一)
Uber
Uber is available in over 70 cities throughout 40 countries worldwide.You can either choose a typical Uber unmarked car or a regular taxi.The app can show you where drivers are,so you know how long you’ll be waiting.You can also get fare quotes(报价)in advance.Your payment source is linked to the app and is automatically charged,so no physical money is ever needed.
Lyft
Lyft is a service that is also available in many large cities in the US.However,it offers something different,one of which is Lyft Line.With this service,you can find people that take the same route on a daily basis as you and split the fare with them.Lyft’s regular service lets you easily see where rides are,catch one,and easily pay right within the app.
Easy Taxi
Easy Taxi is available in 86 cities across 26 countries and lets you quickly browse through maps and find locations you’d like to be picked up at.From there,just make sure there are taxis in your area.Confirm your ride and then pay for it within the Easy Taxi app.Once you book a ride,you should see the taxi’s plate number and phone number appear on the map,making it easy for you to pick out both the car and the driver.
Curb
Curb,formerly Taxi Magic,is currently available in around 60 cities across the United States as well as select cities in the United Kingdom,Canada,and Mexico.It ties in with taxi companies and their drivers.As your taxi makes its way to your location,you’ll be able to track its progress inside the app.You can link a payment account to Curb to pay your fare through the app.You can also pay in cash.
【解题导语】本文介绍了四种不同的打车软件。
1.Which app is available in the most countries?
A.Uber.          B.Lyft.
C.Easy Taxi.      D.Curb.
答案A
解析细节理解题。通读全文可知,文章每一段的第一句都介绍了不同软件的使用范围,Uber可以在40个国家使用,Lyft可以在美国的很多大城市使用,Easy Taxi可以在26个国家使用,Curb可以在美国、英国、墨西哥、加拿大使用。据此可知,可使用Uber 软件的国家最多,故A项正确。
2.What’s the special service of Lyft?
A.You can pay the fare in cash.
B.You can see where your ride is.
C.You can get fare quotes in advance.         
D.You can find someone to share the fare.
答案D
解析细节理解题。根据第二段的“With this service,you can find people that take the same route on a daily basis as you and split the fare with them.”可知,使用Lyft软件的特别之处是你可以找到与你同路的人分担路费,故D项正确。
3.What do the four apps have in common?
A.They are available worldwide.
B.They are tied to taxi companies.
C.They allow users to pay via app.            
D.They can identify your location.
答案C
解析推理判断题。根据第一段最后一句可知,可以使用Uber软件支付;根据第二段最后一句可知,可以使用Lyft软件支付;根据第三段第三句可知,可以使用Easy Taxi软件支付;根据第四段最后两句可知,可以使用Curb软件支付,也可以用现金支付。据此可以判断,四个软件的相同之处是都可以用软件支付费用。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册