用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(重庆大学版)2017版高考一轮复习考点规范练16(ThemeA)选修6(英语 解析版)
下载扣点方式下载扣点方式
需消耗0金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
0
0
资源简介
A
Hidden London:the city’s lesser known delights
Dulwich Picture Gallery
As much an excuse to enjoy the village charms of Dulwich Village as to admire some delicate European masterworks,this gallery is a southeast London charmer,which was founded in 1811.Join a free guided tour to the permanent collection(3 pm Saturday and Sunday),catch the latest temporary exhibition and admire the lovely garden(open 1:30 pm to 3:30 pm Tuesdays).
Where:Gallery Rd SE21 7AD
Train:West Dulwich
Temple Church
Featuring in the novel The Da Vinci Code and dating back to the late 12th century,this is one of London’s oldest and holiest medieval(中世纪的) treasures.Built by the Knights Templar,the church is divided into the Round—which contains the statues of crusading knights,who tried to recover the Holy Land from the Muslims in the Middle Ages—and the Chancel,where the priests(牧师) and singers performing in church services sit.
Where:Temple EC4Y 7DE
Underground:Temple or Blackfriars
Chelsea Physic Garden
Endlessly satisfying the green-fingered,the plain curious or those eager to discover botanical interests in central London,this delightful walled garden was founded by the Apothecaries’ Society in the 17th century and is one of the oldest botanical gardens in London.
Where:66 Royal Hospital Rd SW3 4HS
Underground:Sloane Square
Estorick Collection of Modern Italian Art
Built between 1953 and 1958,the Estorick is Britain’s only gallery devoted to Italian art.It draws together a fascinating collection of Futurist masterpieces from Umberto Boccioni,Giacomo Balla,Carlo Carra and others,who emphasized the importance of modern things,especially technology and machines.
Where:39a Canonbury Sq N1 2AN
Underground:Highbury & Islington
【语篇导读】本文是应用文。文章介绍了四处鲜为人知的伦敦景点。
1.When can you follow a free guide to visit Dulwich Picture Gallery?
A.3 pm on Sunday.
B.3:30 pm on Tuesday.
C.1:30 pm on Tuesday.
D.1:30 pm on Saturday.
答案:A
解析:细节理解题。根据第一部分中的“Join a free guided tour to the permanent collection(3 pm Saturday and Sunday)”可知,每周六、日的下午3点可以跟着免费导游参观达利奇美术馆。
2.Where should you go if you have an interest in plants?
A.Gallery Rd SE21 7AD.
B.Temple EC4Y 7DE.
C.66 Royal Hospital Rd SW3 4HS.
D.39a Canonbury Sq N1 2AN.
答案:C
解析:细节理解题。根据第三部分中的“green-fingered,botanical interests,delightful walled garden”及“one of the oldest botanical gardens”可知,如果对植物感兴趣的话应该去切尔西草药园,其地址为66 Royal Hospital Rd SW3 4HS。
3.If you want to enjoy Italian art,you may get off at    
A.West Dulwich         B.Blackfriars
C.Sloane Square   D.Highbury
答案:D
解析:细节理解题。根据最后一部分中的“the Estorick is Britain’s only gallery devoted to Italian art”可知,如果对意大利艺术感兴趣的话应该去艾斯托力克现代意大利艺术馆,乘坐地铁在Highbury或Islington下车。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册