用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(重庆大学版)2017版高考一轮复习考点规范练17(ThemeB)选修6(英语 解析版)
下载扣点方式下载扣点方式
0个馈赠点 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
0
0
资源简介
Whether it’s to help their dogs or themselves,about half of all Americans surveyed in a recent poll(民意测验) say they exercise regularly.According to the poll,most people walk for exercise a few times a week.About a third say they walk every day.
But are they kidding themselves to think a walk is really helping them?Should we all be running or jogging if we want to count that activity as good for us?Dr.Tim Church,who studies the effects of physical activity at Louisiana State University’s Pennington Biomedical Research Center,made a study about that.
Church headed a study with 464 postmenopausal(绝经后的) women who,for six months,came into the lab to walk a treadmill(跑步机) while researchers watched.
The first group walked for 73 minutes a week,the second 136 minutes a week and the third 190 minutes weekly.These women walked slowly,and could easily carry on a conversation.
“Surprisingly,the group that was only walking for 73 minutes a week slowly benefited a lot,”Church says.They say they’ve gotten more physically active from walking.They haven’t necessarily lost weight,but their pants fit differently.It’s because they have less belly fat,he says,which is a very good thing.This document from the American Heart Association lists dozens of studies showing similar benefits from walking.
And in Church’s study,participants gained more than physical benefits.They also gained benefits like less anxiety and fewer symptoms of depression.They also discovered something many of us long for:more energy.
“It wasn’t a dose-response(剂量效应)—as in,‘the more exercise you did,the more your energy increased,’”Church says.“Actually,all three exercise groups increased their levels of energy the same.”
【语篇导读】本文是议论文。文章通过研究证明散步有益健康,并且运动量和强度与受益程度不成正比。
1.What does the underlined word “that” in Paragraph 2 refer to?
A.If people should walk the dog.
B.The effect of running or jogging.
C.If people need to exercise hard to benefit.
D.The importance of doing exercise regularly.
答案:C
解析:篇章结构题。由第二段开头的“But are they kidding themselves...as good for us?”及下文的研究可推断,画线词指代人们是否必须做高强度的运动才能受益。
2.The three groups in Church’s study    
A.were of different ages
B.were required to walk slowly
C.were in different physical condition
D.were required to do different exercises
答案:B
解析:细节理解题。由第四段末的“These women walked slowly,and could easily carry on a conversation.”可知答案为B项。
3.At the end of Church’s study,women in the first group    
A.lost weight
B.lost belly fat
C.benefited little
D.benefited the most
答案:B
解析:细节理解题。由第五段中的“their pants fit differently.It’s because they have less belly fat...”可知答案为B项。
4.What can we infer from the last two paragraphs?
A.Walking may make people feel anxious.
B.People should do as much exercise as possible.
C.Walking benefits people physically and mentally.
D.People should do exercise when they feel energetic.
答案:C
解析:推理判断题。由最后两段可知,研究的参与者通过步行不仅减掉了腹部脂肪,而且精神更健康,精力更充沛。故C项正确。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册