用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(重庆大学版)2017版高考一轮复习考点规范练18(ThemeC)选修6(英语 解析版)
下载扣点方式下载扣点方式
0个馈赠点 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
0
0
资源简介
A
(2015江西南昌调研)
Jan Fields,our web editor,has always loved two things—writing and teaching,so she’s done both throughout her professional career.After graduating from college with a BA in Journalism,she quickly found that writing for newspapers didn’t fulfill her dreams.So she switched to magazines and soon began teaching magazine writing.Still,something didn’t feel quite right.She wanted more challenges and creativity.
In the 1980s,Jan answered a call to rewrite a year’s children’s church lesson.She quickly found that writing stories and activities for children offered all she desired.She dove in and has never looked back.Her work has appeared in Ladybug,ShiningStar and many others.
As Jan continued building credit in children’s magazines,educational magazines,and parenting magazines,she looked for opportunities to pass along what she had learned to other writers.Soon,teaching small community college classes wasn’t enough—she wanted to help other writers to find success in creating material for children.
In 2001,she discovered the Institute of Children’s Literature and she’s been happily instructing students here ever since.To best meet her students’ needs,she’s constantly searching out new information.As a web editor,Jan looks after the needs of all the visitors to this site.She reduces the Scheduled Events discussion groups and the Writer’s Retreat forum,writes for the Writer’s Support Room,and edits the Writer’s Support Room and Writing Tips articles.
Jan is always open to suggestions for new ways to meet the needs of the writing communities.Feel free to email her.She’s eager to hear from you.
【语篇导读】本文是一篇人物传记,网络编辑Jan Fields喜欢挑战,给孩子们写了很多故事。
1.Jan Fields found    is what she really wanted most. 
A.writing for newspapers
B.teaching magazine writing
C.writing stories and activities for children
D.teaching small community college classes
答案:C
解析:细节理解题。根据第二段中的“She quickly found that writing stories and activities for children offered all she desired.”可知,她真正想做的是给孩子们写故事和活动,故选C项。
2.Jan Fields gave up her first two jobs mainly because    
A.she was badly paid as a journalist
B.she was not good at writing at college
C.the jobs didn’t seem challenging or creative
D.she likes teaching better than writing
答案:C
解析:推理判断题。根据第一段的最后一句“She wanted more challenges and creativity.”可知,她放弃前两份工作是因为她觉得这两份工作没有挑战性和创造性,故选C项。
3.It can be inferred that the Institute of Children’s Literature is    
A.where Jan Fields graduated
B.where writing material is on sale
C.where Jan Fields cooperates with other writers
D.where children are taught writing by Jan Fields
答案:D
解析:细节理解题。根据第四段第一句中的“...she’s been happily instructing students here ever since.”可知,她在Institute of Children’s Literature教孩子们写作,故选D项。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册