A
Parkway Central Library Events
Summer Thyme Cooks
Now through Wednesday, May 10
Summer Thyme Cooks is a FREE cooking program for teens entering grades 7-12.In four weekly handson classes, students will learn the fundamentals of cooking.Food is meant to be shared, so every class ends with a familystyle meal.Students go home each week with a new recipe and a grocery bag filled with healthy, fresh ingredients (原料) so they can cook with their families!
Questions?Call Jamie at 2156865323.
We the Detectives Family Fun
Monday, May 15
The best way for youth and families to spot what’s inside our doors is to attend our Family Event, taking place on May 15 from 10:30 a.m.to 12:30 p.m.This annual tradition is a muchbeloved opportunity for families to explore the building.This year’s Family Event will feature (以……为特色) unique and interesting brunch foods, and a detective storytime with our librarians.
Cost: $50 Adult;$25 Child (ages 3-16); Free for children under 3
For more information, please call 2155677710.
The Art of Comics
Now through Saturday, May 20
2156865403
An exhibition of books shows the history of pictorial storytelling.The art of several pioneers in the medium is on display, including works by Hokusai, Rodolphe Töpffer, and Wilhelm Busch.
Sunday Literacy Program
Sunday, May 21
2156865369
This program offers dropin assistance to students struggling to read in the 1st through 3rd grades.Both of the two sessions will include the following parts: Read Aloud, Independent Reading, Literacy Games and Writing.
Participants need to register on their first visit.
语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了美国一家图书馆的活动。
1.What are participants required to do at the cooking program?
A.Share food.
B.Bring recipes.
C.Cook with their families.
D.Learn basic cooking skills.
解析:选D 细节理解题。题干的关键信息为cooking program,对应第一项活动Summer Thyme Cooks。由该活动介绍中的“In four weekly handson classes, students will learn the fundamentals of cooking.”可知,参与该活动的人将会学习基本的烹饪技巧。
2.When can you look around the library?
A.On May 10. B.On May 15.
C.On May 20. D.On May 21.
解析:选B 细节理解题。通览四项活动可知,只有第二项活动中提到“This annual tradition is a muchbeloved opportunity for families to explore the building.”,由此活动的时间Monday, May 15可知答案。
3.How does the Sunday Literacy Program differ from the others?
A.It’s free of charge.
B.It’s familyfriendly.
C.It requires registration.
D.It is intended for adults.
解析:选C 推理判断题。根据最后一段可知,第一次参加Sunday Literacy Program需要注册,而其他三项活动并未提及此点,故选C项。