A.
If you find yourself checking your phone first thing in the morning, if you find you're text-messaging while driving, checking your phone instead of working on an important assignment—you are addicted.
Don't worry. The new NoPhone might be just the thing you need. It looks and feels exactly like a smartphone, but it does nothing. It's just a piece of plastic that you can carry around in your hand to fool yourself.
NoPhone is currently a prototype(手机模型) that will cost only $12 once it hits the market. Its makers are trying to raise $30,000 in order to cover the production and marketing costs.
Dutch designer Ingmar Larsen, who helped create the NoPhone, said that he had the idea as a joke along with his friends Van Gould and Ben Langveld. To their great surprise, the idea received a lot of attention online and people from all over the world started placing requests for NoPhone of their own, so that's when the three friends decided to raise money for mass production.
David H said,“ I used to sleep with my phone in my hand, but my night terrors would cause me to throw it across the room in an unconscious panic. With the NoPhone, I can still enjoy the comfort of holding a phone in my sleep, without waking up to a broken screen, thanks, NoPhone.”
If you're interested in NoPhone, but concerned about not being able to take selfies anymore, don't worry. The makers do have an update at no extra charge—the mirror sticker. That way, they say, you can enjoy “real-time” selfies with your friends when they're standing right behind you.
1. From the third paragraph we can infer that_______.
A. NoPhone is a device made of high technology.
B. the makers want to raise money to improve their technology.
C. NoPhone has not been on the market at present.
D. the users of NoPhone can stay away from the real world.
2. What made the designers surprised was that________.
A. many people thought of the idea as a joke at first
B. people in Dutch began to make NoPhone of their own
C. people worldwide began to fund mass production
D. people worldwide were interested in NoPhone on the net
3. According to David H, he often ______at night.
A. used his smartphone B. had nightmare
C. became unconscious D. looked for his smartphone
4. What does the underlined phrases “take selfies” most probably mean?
A. take a photo of oneself B. get in touch with someone
C. take the place of someone D. catch sight of someone
【答案】1. C 2. D 3. B 4. A
【解析】
本文介绍文进入市场的NoPhone在网上很受欢迎,得到全世界人在网上的青睐。
【1题详解】
C
推理判断题。根据第三段中NoPhone is currently a prototype(手机模型) that will cost only $12 once it hits the market.可知NoPhone目前只是一个模型,还没有运用到市场中。故选C。
【2题详解】
D
细节理解题。根据第四段中To their great surprise, the idea received a lot of attention online and people from all over the world started placing requests for NoPhone of their own,可知使设计者吃惊的是全世界的人们在网上对NoPhone感兴趣。故选D。
【3题详解】
B
推理判断题。根据第五段中David H said, “ I used to sleep with my phone in my hand, but my night errors would cause me to throw it across the room in an unconscious panic.按着David H所说他晚上经常做噩梦。故选B。
【4题详解】
A
推理判断题。根据最后一段中--- don’t worry. The makers do have an update at no extra charge—the mirror sticker. That way, they say, you can enjoy “real-time” selfies with your friends when they’re standing right behind you.不要担心。制造商确实有一个更新,不收取额外费用的镜子贴纸。他们说,用那种方法,你可以享受到与您的朋友“实时”的自拍照,他们站在你的后面。可知最后一段第一句中的take selfies指的是“拍照”,故选A。