用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
辽宁省实验中学2018-2019学年高二上学期期中试题(英语 解析版)
下载扣点方式下载扣点方式
2个馈赠点 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除点数
0
0
资源简介
A
Here comes a great new book. It has claimed that people can lose weight by eating anything they want, but only during a set eight-hour period. The 8-Hour Diet: Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat! is co-written by David Zinczen and Peter Moore.
They argue that staying up late and eating around the clock is responsible for the high rates of diabetes (糖尿病) and obesity. Our bodies can’t process the food we eat after these hours. These calories end up where they shouldn’t, around our bellies and butts (臀部). The book claims we can lose ten pounds in a week and up to 20 pounds in six weeks, and asks that we choose any eight-hour window for eating, such as 9 am to 5 pm or 11 am to 7 pm.
Staying up and eating late may be the cause of diabetes. Simply, limiting food intake to 8 hours gives people all the benefits—without having to worry about food intake.
In the simplest terms, the 8-hour diet is a way of extending the period between our last snack and our breakfast, giving our body the chance to burn away our fat stores for the energy it needs.
Restricting (限定) the time period during which we eat makes our body burn more calories in the day. So the longer we eat, the lazier our metabolism (新陈代谢) becomes. However, if we fit food intake into an eight-hour window, our body burns more calories day and night as well as preventing diseases, such as diabetes and heart diseases.
1. According to the book, people should ______.
A. eat as little as possible    B. develop an 8-hour diet
C. eat as slowly as possible    D. have more than three meals a day
2. If you eat breakfast at 8 am, you had better eat your last meal at ______.
A. 4 pm    B. 6 pm
C. 8 pm    D. 10 pm
3. The underlined sentence may mean ______.
A. if we keep fit by having enough food
B. if we take in food for eight hours
C. if we limit the food we eat to certain types
D. if we eat food within an eight-hour period
4. What’s the purpose of the passage?
A. To show people what to eat.    B. To explain some habits on health.
C. To introduce a new book on health.    D. To warn people of unhealthy habits.
【答案】1. B    2. A    3. D    4. C
【解析】
本文是一篇说明文,介绍了新书The 8-Hour Diet: Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat! 的具体内容,这本书主要介绍健康饮食习惯。
【1题详解】
推理判断题。根据第二段最后一句“The book claims we can lose ten pounds in a week and up to 20 pounds in six weeks, and asks that we choose any eight-hour window for eating, such as 9 am to 5 pm or 11 am to 7 pm.”可知这本书里推荐的饮食习惯能够有效地帮助人们减肥,人们应该养成这样的饮食习惯。故B项正确。
【2题详解】
数据计算题。本文介绍的是一种减肥的饮食习惯“an 8-hour diet”建议人们在8小时之内吃饭,题干中提及早晨8点吃早饭,那么应该在8小时以后吃晚饭,也就是下午4点。故A项正确。
【3题详解】
句意理解题。根据本句“if we fit food intake into an eight-hour window”中的“eight-hour window”就是指文章中推荐的“an 8-hour diet”,故D项正确。
【4题详解】
主旨大意题。本文是一篇说明文,介绍了新书The 8-Hour Diet: Watch the Pounds Disappear Without Watching What You Eat! 的具体内容,这本主要介绍健康饮食习惯。故C项正确。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册