用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(外研版)2019年高中Module1BritishandAmericanEnglish课时跟踪练一Introduction&Reading-Pre-reading必修5(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本外研版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小944 K
    上传用户123wangyan
  • 更新时间2019/10/8 16:27:51
    下载统计今日0 总计7
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
There are some differences between American English and British English. Some differences are quite interesting.
When my friend Lily from London used the word “larder”, I didn't know what it meant. Realizing I didn't follow her, she used another word. I finally knew she wanted to find something to keep some food. The next word came up when we were planning a lunch date. She jotted_down the date and time in her diary, while I marked my calendar. If she called me on the phone, she would ring me up. But if the line was busy, she would say the line was engaged.
Most times, I can know what Lily means. Last week, she regretted sending her boys to watch an early morning tennis game without their fleeces. I thought that she meant without their jackets or something like those. Other times, we have to ask each other. She recently told me a funny tale about a woman who was pissed. I wondered what had made the lady angry. It turns out that pissed means drunk.
Here is one more example. My British friend Jane was filling out a ticket at the grocery store recently. She asked the young man if he had a rubber. When she noticed he didn't follow her, she quickly asked for an eraser, which, in England, is often called a rubber.
In order to communicate well with the British, we Americans should learn some words that the British use differently. And I think people who learn English as a second language should also realize that there are differences between American English and British English.
语篇解读:作者通过生活中的一些例子告诉我们英式英语和美式英语中一些词在使用上的差异。
1.When Lily used the word “larder”, she was probably looking for a ________.
A.cup                   B.ladder
C.cupboard                       D.cooker
解析:选C 推理判断题。根据第二段中的“I finally knew she wanted to find something to keep some food.”可知,莉莉在寻找一个“橱柜”。
2.What does the underlined phrase “jotted down” in Paragraph 2 mean?
A.Wrote down.                    B.Left behind.
C.Looked for.                      D.Settled down.
解析:选A 词义猜测题。根据画线词后面的“in her diary” 以及“while I marked my calendar”可知,莉莉把日期和时间记在了日记本上。write down“记下,写下”。
3.Last week, Lily regretted sending her boys to watch a tennis game mainly because ________.
A.she thought the game was boring
B.she wanted to spend time with her boys
C.she didn't dress her boys in thick clothes
D.her boys got lost
解析:选C 推理判断题。根据第三段中的“an early morning tennis game”和“I thought that she meant without their jackets or something like those.”可推断,莉莉后悔送她的孩子们去看网球比赛是因为她没给孩子们穿厚一点的衣服。
4.According to the passage, in British English ________.
A.the word “pissed” means “angry”
B.the word “jacket” is often used
C.the word “engaged” means “tired”
D.the word “rubber” means “eraser”
解析:选D 细节理解题。根据第四段中的“she quickly asked for an eraser, which, in England, is often called a rubber”可知,选D。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册