用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit3Traveljournal单元质量检测必修1(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小971 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 9:11:21
    下载统计今日0 总计5
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

I am afraid of heights but two summers ago I climbed to a high place. Most of our high school had come along on a day trip to a beautiful beach village in Peru. After eating our lunches, many of us wanted to make the climb to an area around the village.

Do I turn back“Yes” Will I regret (后悔) it late? I really want to get to the top, but ... At last, I decided at least to have a try.

My friend Tom was in front of me. Then, suddenly, he slipped (滑倒) and was about 10 feet back! My heart was beating faster until he stopped himself. Knowing that my friend Seth would be right behind me, I began the climb. I was soon past the first challenge safely, but not feeling much better about the rest of the climb. Looking down, I saw rocks everywhere. My breathing sped up, and my heart beat even faster, growing loud in my ears.

My friends kept climbing. But they did not forget me. Someone was always behind me to help hold my feet when necessary, and someone else was always in front to offer a hand up. With friends helping me by words and actions, I slowly gained ground.

Then we came to the worst part. The climb looked very close to vertical (垂直的). To me, the wise choice was to go back down. Melody encouraged me to go on and she made it safely first. I stopped, unsure of my footing.“You can do it, Jean! I'm right here” Melody called. She waited patiently, not asking me to hurry. I took a few deep breaths and kept climbing.

With no more mistakes, we came to the top finally. I was dirty and tired. But it didn't matter. I was at the top! I had never felt so alive.

语篇解读:本文是记叙文。文章主要介绍了作者的一次爬山经历。

1According to the text, the climb________.

Awas done by all of the high school students

Bhappened on a morning two summers ago

Cwas near a beautiful beach village

Dlasted for about two days

解析:选C 细节理解题。根据第一段的“a day trip to a beautiful beach village in Peru”“make the climb to an area around the village”可知,作者他们是在村庄附近爬的山。

2When her friends decided to go climbing, Jean________.

Afelt excited about it

Bturned back to the village

Cregretted going out with them

Dwasn't sure whether to join them

解析:选D 细节理解题。根据第二段的“Do I turn back? ‘Yes’ Will I regret (后悔) it later? I really want to get to the top, but... At last, I decided at least to have a try.”可知,Jean一开始对于要是否爬山很犹豫。

3What do we know about the worst part of the climb?

AMelody gave Jean words of encouragement.

BJean waited patiently for Seth to catch up.

CIt was dirty and dangerous.

DJean had the first try.

解析:选A 推理判断题。根据倒数第二段的“Melody encouraged me to go on”“‘You can do it, Jean! I'm right here’Melody called”可知。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册