用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit5NelsonMandela一课时跟踪检测必修1(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小935 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 9:15:00
    下载统计今日0 总计8
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
A hero is not just a person who saves lives, a hero can also be a person who simply likes to help others and respects them. My hero is Adam Sandler who has saved many people from sadness simply by making them laugh. He does not work for money. He works to make a person smile in the world. Adam Sandler does not focus on material things, but instead he thinks the most important thing in life are the people around you.
Adam Sandler was born on September 9,1966 in Brooklyn, New York. He has seven brothers. He was always the class clown (小丑) in school. When Adam Sandler turned 17 years old, at the advice of his brother he tried out for a comedy club. That's how he came to recognize his true talent as a comedian. He started acting in the Cosby Show and then went on to movies. Adam Sandler has starred in many comedy movies like Billy Madison, Happy Gilmore, Big Daddy, and many more including the ones that he has had smaller roles in, like Hot Chick.
Adam Sandler is a very funny man who has been making comedy since his teens. He is my hero because when I have had difficult times, such as when my parents separated, I watched his movies to help me bring a smile back to my face. Adam Sandler saved me from my emotional desperation (绝望). He taught me not to give in. With him as my key I was able to unlock another world, a happier land. Adam Sandler makes a lot of movies that I have watched at times when I have been depressed. One of those in particular was Happy Gilmore. Watching that movie changed my way of looking at life. I don't know what I would have done without Adam Sandler in this world.
语篇解读:文章的作者把亚当·桑德勒看作是自己的英雄,因为观看他的影片给作者带来了欢乐,把他从情感的绝望中拯救出来,改变了他对生活的看法。
1.The author thinks Adam Sandler as his hero because ________.
A.Adam Sandler gave him advice on how to live a happy life
B.Adam Sandler saved him when he felt desperate
C.Adam Sandler encouraged him to live up to his dreams
D.Adam Sandler taught him to how to play in movies
解析:选B 细节理解题。根据第三段中的“Adam Sandler saved me from my emotional desperation. He taught me not to give in.”可知,亚当·桑德勒把他从情感的绝望中拯救出来,教他不要屈服。故B项正确。
 
2.After the author watched the movie Happy Gilmore, ________.
A.he thought people around him were important
B.he unlocked another happier world
C.he transmitted his message to others
D.he changed his attitude towards life
解析:选D 细节理解题。根据最后一段中的“Watching that movie changed my way of looking at life.”可知,观看那部电影改变了亚当·桑德勒对生活的看法。故D项正确。
3.From the passage we can infer that the author ________.
A.wants to be a comedian himself
B.focuses himself on comedy movies
C.speaks highly of Adam Sandler
D.has a happy family
解析:选C 推理判断题。通读全文可知,作者把亚当·桑德勒看作是自己的英雄,因为亚当把他从情感的绝望中拯救出来,教他不要屈服。由此可知,作者高度评价了亚当·桑德勒。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册