用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit2TheOlympicGames单元质量检测必修2(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小963 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 9:22:08
    下载统计今日0 总计5
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
When I was 7 years old, doctors discovered I had developed a disease called type 1 diabetes (糖尿病). Hearing the news, all I cared about was whether or not I could still eat my favorite food — eggs and sour cream. When I heard the answer was yes, I was happy. I had no idea how much my life was about to change.
Keeping diabetes under control is almost a full­time job. In my case, I have to check my levels about 6 to 12 times a day. But even with all that monitoring (监测), there's still a chance that my blood sugar levels could swing dangerously high or low. That was when Jackie came to the rescue. She's a dog that's been trained to smell my blood sugar levels. If she thinks they've dropped or risen, she warns me by giving me her paw or even pulling the covers off me if I'm sleeping.
Explaining my condition to other kids hasn't been easy. When I met my best friend Joanna, the first thing she asked me was about the pack I always wear around my waist. It is used to keep my blood sugar in a healthy range. I was worried that she'd think it was strange, so I lied and said it was a phone. When I finally came_clean,_she didn't care. I felt so relieved.
Though I'll probably have to monitor my blood sugar forever, scientists are working on devices that could make it easier. But they need money first. That's why Joanna and I are traveling to California in October to do a 105­mile bike ride — we'll be raising money for diabetes awareness and research.
语篇解读:本文为记叙文,题材为日常生活类。作者患有严重的糖尿病,但是有父母、朋友的帮助,特别是有杰基的提醒,使得作者能够像正常人一样生活。作者对此很感激。
1.The author was happy probably because he/she ______.
A.would become fine soon
B.could eat what he/she likes
C.knew nothing about his/her disease
D.could change his/her way of living
解析:选B 细节理解题。由第一段“When I heard the answer was yes, I was happy”可知,作者听到还能吃最喜欢的食物,就很高兴了。
2.What can we learn about Jackie?
A.She likes waking the author from sleep.
B.She serves as the author's servant at home.
C.She helps monitor the author's blood sugar levels.
D.She often pleases the author by showing her paw.
解析:选C 细节理解题。由第二段可知,即使每天检测好多次,作者的血糖还会陡然升高或降低,杰基是专门训练用来闻血糖水平的,只要她发现作者的血糖不对,她就会提醒作者。
3.The underlined phrase “came clean” in Paragraph 3 probably means “________”.
A.told the truth            B.opened the pack
C.made an apology                D.threw the phone away
解析:选A 词义猜测题。由画线短语之后的“she didn't care”可知,作者最后把真相告诉了朋友,但朋友并未介意。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册