用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit3Computers单元质量检测必修2(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小970 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 9:23:59
    下载统计今日0 总计5
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
When it comes to the best beaches in Sydney, it's hard to know where to begin.Around 100 beaches spread around the harbour and along the coast.Here are four of them.
Bronte Beach
Bronte's sea pool offers a protected ocean swim and is regarded as one of the best in Sydney — and much like beach culture itself, it's free.The nearby parkland has spacious barbecue areas for family gatherings.On public holidays, the park becomes a sea of busy people as parties take place.
Balmoral
Balmoral, on the north shore's Middle Harbour near Taronga Zoo, has an air of peace.Life moves at a more leisurely pace here.If it's loudness and pride you're after, this isn't it.What Balmoral does have overall is impressive views.And its calmness makes it a great swimming spot for families.
Garie Beach
Located in the Royal National Park, 54 kilometers south of Sydney, Garie Beach is accessible through Garie Road and isn't one for beach­lovers without a car.The large beach is very impressive, though.It's well preserved and is the perfect spot for a relaxing day away from the city.The facilities (设施) are top­grade and there's a great fishing spot off the east­facing rocks.
North Narrabeen Beach
Having some of the best and most consistent surf, the beach attracts board lovers from all over Sydney.Surfers have no discomfort making the 25­kilometer trip north to get to the three­kilometer­long beach.The northern end of the vast beach is protected from the northeasterly winds and is a surfer's destination, while the rest of it is ideal for swimming.
语篇解读:本文是一篇应用文,介绍了悉尼的四个海滩和它们的特点。
1.What do Bronte Beach and Balmoral have in common?
A.They are both family­friendly.
B.They both charge no admission fee.
C.They both allow of a feeling of peace.
D.They are both most visited during holidays.
解析:选A 细节理解题。根据Bronte Beach部分中的“The nearby parkland has spacious barbecue areas for family gatherings”及Balmoral部分中的“its calmness makes it a great swimming spot for families”可知,这两个海滩的共同之处在于它们都很适合家庭游玩。故选A。
2.What can we know about Garie Beach?
A.It has big barbecue spots.
B.It is appealing to fishing lovers.
C.It covers an area of 54 square kilometers.
D.It has no convenient transportation.
解析:选B 细节理解题。根据Garie Beach部分中的“there's a great fishing spot off the east­facing rocks”可知,Garie Beach上有一个很好的钓鱼点,因此它对钓鱼爱好者是有吸引力的。故选B。
3.Which beach is suitable for people who like riding on waves?
A.Balmoral.                 B.Garie Beach.
C.Bronte Beach.                  D.North Narrabeen Beach.
解析:选D 细节理解题。根据最后一段中的“surf”“the beach attracts board lovers”“Surfers”等信息可知,喜欢冲浪的人最适合去North Narrabeen Beach。故选D。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册