用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit1Festivalsaroundtheworld测评必修3(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1024 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 9:59:44
    下载统计今日0 总计2
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
It’s not what you look at that matters; it’s what you see.
—Henry David Thoreau
Slow Art Day is a global event with a simple mission: help more people discover for themselves the joy of looking at and loving art.
Why slow?
When people look slowly at a piece of art,they make discoveries. The most important discovery they make is that they can see and experience art without an expert. And that’s an exciting discovery. It unlocks passion and creativity and helps to create more art lovers.
How does it work?
One day each year,people all over the world visit local museums and galleries to look at art slowly.Participants look at five works of art for 10 minutes each and then meet together over lunch to talk about their experience. That’s it.Simple by design,the goal is to focus on the art. In fact,Slow Art Day works quite well this way.
By the numbers
Over 1,200 individual Slow Art Day events have taken place since its official launch in 2010. Slow Art Day events have taken place on all seven continents.
700 venues(museums,galleries,artist studios,sculpture parks,public art sites,etc.)have hosted Slow Art Day events.
Participants love Slow Art Day
Feedback on this simple event has been overwhelmingly positive. Here’s a sample:
“I loved taking the time to just ‘be’ with the works,particularly pieces I might otherwise walk by. It’s a much better way of visiting the art museum than the usual idle ramble.Discussion afterwards was fun,interesting,informative and eye-opening. I look forward to doing it again.
Slow Art Day 2017 is Saturday,April 8,in museums and galleries worldwide. Join us and experience art differently.
21.The author quotes Thoreau’s words at the beginning to    
A.arouse readers’ interest in art
B.introduce the topic of the text
C.stress the importance of looking
D.illustrate the joy of art appreciation
答案B
解析推理判断题。根据“Whyslow?”中的“Themostimportant...seeandexperienceartwithoutanexpert”并结合全文大意可知,本文介绍慢艺术日的情况,因此文章开头引用梭罗的话是为了引入主题。
22.A typical slow art activity    
A.lasts about fifty minutes when people look at art works critically
B.encourages people to see art for themselves and discuss with experts
C.organizes people to look at art on their own and talk about their experience
D.inspires people to make discoveries about art works and create their own works
答案C
解析细节理解题。根据“Howdoesitwork?”部分中的“Participantslookatfiveworksofartfor10minuteseachandthenmeettogetheroverlunchtotalkabouttheirexperience”可知,在这项活动中,参加的人先自己观看艺术作品,然后聚在一起谈论他们的体验,故选C项。
23.What can we learn about Slow Art Day from the text?
A.The year of 2019 will see the tenth Slow Art Day.
B.It happens once a year in all museums and galleries worldwide.
C.It has become an art festival celebrated on all seven continents.
D.Slow Art Day events have been held in over 1,200 different places.
答案A
解析推理判断题。根据“Howdoesitwork?”部分中的“Onedayeachyear”可知,该活动每年举办一次;再结合“Bythenumbers”部分中的“sinceitsofficiallaunchin2010”可知,该活动首次举办于2010年。故可推知2019年为第十届。因此A项正确。
24.According to the text,the author    
A.has conducted a survey on Slow Art Day
B.strongly recommends Slow Art Day events
C.sees the good and bad sides of Slow Art Day
D.is frequently involved in Slow Art Day events
答案B
解析推理判断题。本文作者介绍了慢艺术日,结合最后一部分最后一句“Joinusandexperienceartdifferently”可知,作者推荐此活动并希望更多的人参与,故选B项。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册