用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit1Womenofachievement测评必修4(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1075 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 10:30:16
    下载统计今日0 总计2
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
The youngest of five children in a poor family,Clara Barton,was born on Christmas Day in 1821 in Oxford.Before the Civil War,Clara’s most famous achievement was the establishment(建立) of a free public school in New Jersey.Her only medical experience before the war was when she cared for her sick brother for ten months.
During the war,Clara soon devoted herself to saving the wounded soldiers who needed medical supplies.Because of her successful operation,she was praised by the US General,William Hammond,and was allowed to travel with army ambulances.
For the next three years,Clara travelled along with the army operations throughout Virginia and South Carolina.In addition,she also formed a programme at Camp Parole,where she attempted to find any soldier who was missing in the war.
Upon the war’s end in 1865,Clara set up an information centre to aid in locating missing soldiers.Meanwhile,she gave lectures quite frequently,and as a result of exhaustion,four years later in 1869,she suffered a breakdown and went to Switzerland to recover.Clara Barton was truly a great American who devoted her life to human beings.
21.When was Clara Barton born in Oxford?
          
A.In 1821.        B.In 1824.
C.In 1865.        D.In 1868.
答案A
解析细节理解题。根据第一段中的“ClaraBarton,wasbornonChristmasDayin1821inOxford”可知,克拉拉·巴顿出生于1821年,故A项正确。
22.What can we learn about Clara Barton from the first paragraph?
A.She was born in a rich family.
B.She was the only child of her family.
C.She established a free public school.
D.She had lots of medical experience before the war.
答案C
解析细节理解题。根据第一段中“Clara’smostfamousachievementwastheestablishmentofafreepublicschoolinNewJersey”可知,她创建了一所免费的公立学校,故C项正确。
23.What is the passage mainly about?
A.Clara Barton’s family.
B.Clara Barton and her achievements.
C.Clara Barton’s army life.
D.Clara Barton’s programme at Camp Parole.
答案B
解析主旨大意题。克拉拉·巴顿是美国红十字会的创始人,本文介绍了她的生平事迹。A、C、D三项均为文中细节,B项可以概括文章整体内容。故选B项。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册