用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit2TheUnitedKingdom1SectionⅠWarmingUp&Reading-Comprehending知能演练轻松闯关必修5(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小982 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 13:39:06
    下载统计今日0 总计2
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
I came from a small country in East Africa with a refugee(难民) background.Before the airplane landed in Melbourne, I set two goals.One was to complete my Bachelor’s Degree in Engineering and the other one was to help my parents back home so that they would have a secure future.
I arrived on November 12, 1994.The next day, I enrolled_in Bachelor’s Degree courses in Electrical and Electronic Engineering at Victoria University of Technology.It took me five years to finish all the courses and then I continued completing my Master’s Degree in Engineering.
I also spent my time in Melbourne on a volunteer activity mainly helping refugees.I also helped their young children to get rid of bad habits and focus on education.I did about 14 different types of jobs to support myself and my family.I worked as a taxi driver and during that time, I learned to be patient and also improved my communication skills and the ability to deal with hard clients.I worked as a pizza delivery man, a technician, a cleaner, a guide, and many others.Each step in my life, I tried my best to learn something new and I believe that shaped my life at the end and made me a better man.
Throughout these years, I have achieved several Education Scholarships and National Awards.I love my life in Australia and I am now helping many kids in my spare time.I teach children and also elderly people from Africa.I have brought my parents to live with me here.I have my own house and a family with three beautiful kids.
My advice to young people is, “Do one thing at a time and put your effort into the thing you do.You will find at the end the result will be a positive one.”
【解题导语】 本文是一篇记叙文介绍了作者去澳洲后的生活经历——只要全身心地投入你想做的事就一定会有好结果。
1.Why did the author come to Melbourne?
A.To make the most of his own talent.
B.For further studies and his parents’ life.
C.To change poor people’s future in his country.
D.For improvements in his communication skills.
B 解析:细节理解题。根据第一段的“One was to complete...have a secure future.”可知作者去墨尔本是为了进一步的深造和改善他父母的生活。
2.What does the underlined phrase “enrolled in” in Paragraph 2 mean?
A.Dropped out of.                        B.Arranged to join.
C.Took charge of.                        D.Agreed to test.
B 解析:词义猜测题。根据画线词所在语境可知作者去澳洲求学到那的第二天他就到学校注册修读一些课程。由此可推断画线词意为“注册(学习)”。
3.What does the author want to tell us in Paragraph 3?
A.His family led a very poor life.
B.It is important to be a better man.
C.There are many refugees in Melbourne.
D.He learned a lot from his work experiences.
D 解析:推理判断题。第三段作者主要讲述了自己的一些工作经历由最后一句可知他从这些工作经历中学到了很多东西。
4.What does the author think of his present life?
A.Busy but interesting.
B.Meaningful and satisfying.
C.Rich but boring.
D.Special and unexpected.
B 解析:细节理解题。根据第四段的内容尤其是“I love my life in Australia”可知作者现在事业有成家庭幸福同时他还在继续帮助他人他觉得自己生活得很有意义且对自己的生活感到满足。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册