用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit2TheUnitedKingdom单元加餐练必修5(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1480 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 13:42:19
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

Londoners are great readers. They buy vast numbers of newspapers and magazines and of books — especially paperbacks, which are still comparatively cheap in spite of everincreasing rises in the costs of printing. They still continue to buy “proper” books, too, printed on good paper and bound (装订) between hard covers.

There are many streets in London containing shops which specialize in book­selling. Perhaps the best known of these is Charring Cross Road in the very heart of London. Here bookshops of all sorts and sizes are to be found, from the celebrated one which boasts of being “the biggest bookshop in the world” to the tiny, dusty little places which seem to have been left over from Dickens' time. Some of these shops stock, or will obtain, any kind of books, but many of them specialize in secondhand books, in art books, in foreign books, in books on philosophy, politics or any other of the countless subjects about which books may be written. One shop in this area specializes only in books about ballet!

Although it may be the most convenient place for Londoners to buy books, Charring Cross Road is not the cheapest. For the really cheap second­hand books, the collectors must venture off the beaten track, to Farringdon Road, for example, in the East Central district of London. Here there is nothing so impressive as bookshops. The booksellers come along each morning and pour out their sacks of books onto small handcarts. And the collectors, some professionals and some amateurs, have been waiting for them. In places like this they can still, occasionally, pick up for a few pence an old one that may be worth many pounds.

1“Londoners are great readers.” means that ________.

ALondoners are great because they read a lot

Bthere are a great number of readers in London

CLondoners are readers who read only great books

DLondoners read a lot

解析:选D 句意理解题。由第一段可知,伦敦人买了大量的报纸、杂志和书籍来阅读,故D项正确。

2According to this passage, Charring Cross Road ________.

Ais in the suburbs of London

Bis famous for its bookshops

Ccontains various kinds of shops

Dis the busiest street in London

解析:选B 细节理解题。由第二段的“There are many streets in London containing shops which specialize in bookselling. Perhaps the best known of these is Charring Cross Road in the very heart of London.”可知B项正确。

3On Farringdon Road, ________.

Ayou can find fine bookshops for the latest books

Bthere are only small bookshops for the second­handbooks

Cyou can see booksellers selling books on handcarts

Dthe same books as the ones in the bookshops of Charring Cross Road are sold

解析:选C 细节理解题。由第三段的“The booksellers come along each morning and pour out their sacks of books onto small handcarts.”可知C项正确。

4The best title for this passage is ________.

AShopping in London

BThe Biggest Bookshop in the World

CCharring Cross Road

DBookshops in London

解析:选D 标题归纳题。通读全文可知,文章主要讲述伦敦的书店,从出名的书店到街边小推车,故D项正确。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册