用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit4Makingthenews7单元过关检测四必修5(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1006 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 13:50:22
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
B
Keeping fit often means sharing a busy pathway(小路) with cyclists, runners and walkers, but imagine facing the task of doing it all without being able to see or hear.It is a challenge many disabled athletes face, unless someone agrees to be their eyes and ears.
Newly formed group Achilles Brisbane pairs vision­ and hearing­impaired(视觉和听觉受损的) athletes with a person who would like to guide them.
“When we go out, we’re always going out into an unknown course,” said Achilles Brisbane president Jane Britt, who is both vision and hearing impaired.“It’s much less frightening to have someone beside you that has full hearing to listen for you and tell you what’s there.”
Ms. Cullen and Ms. Britt meet up most Saturday mornings to take part in the free five­kilometre Southbank park run.Their partnership is built on trust, but Ms. Britt said that it took time to develop.
Ms. Britt said it took an unexpected storm for her to trust Ms. Cullen completely.“There was violent rain, my glasses were broken and we were walking together,”she said.“I suddenly had to tell her I couldn’t see anything, and I was going to have to completely trust her.From that time I knew it was going to work because she was so good about dealing with the special situation we both found ourselves in.”
Isabella Allen and her seeing­eye dog Tatum are two new additions to the Achilles programme.Ms. Allen kept active by running and cycling but found it difficult to keep going as her vision became worse.After nearly giving up completely, she worked up the courage to ask Brisbane to find someone to share a boat with her.
Ms. Allen said the fear of not finding anyone to row with almost stopped her from reaching out to Achilles Brisbane.“But, they found people and matched me to them,” she said. “It’s the best thing I’ve ever done.”
【解题导语】 本文是一篇记叙文。Achilles Brisbane组织为残障运动员匹配志愿者向导使他们能继续进行训练。
24What does Paragraph 1 try to show?
A.The exercise people do to keep fit.
B.The danger of walking on a busy road.
C.The difficulty the disabled athletes face.
D.The necessity of building roads for the blind.
C 解析:推理判断题。根据第一段中的“sharing a busy pathway(小路) with cyclists, runners and walkers和a challenge many disabled athletes face”可知第一段主要讲述了残疾人面临的困难。
25.How does Jane Britt feel about going out alone?
A.Worried.                               B.Relaxed.
C.Excited.                               D.Bored.
A 解析:推理判断题。根据第三段中的“When we go out, we’re always going out into an unknown course和It’s much less frightening to have someone beside you that has full hearing to listen for you and tell you what’s there.”可知Jane Britt很担心一个人出行。
26.What happened in the heavy rain according to Ms. Britt?
A.She fell down on the ground.
B.She led Ms. Cullen forward on the road.
C. She developed a strong sense of teamwork.
D.She began to rely on Ms. Cullen as her guide.
D 解析:细节理解题。根据倒数第三段中的“I was going to have to completely trust her”可知Britt在那场大雨中开始完全信赖她的伙伴。
27.What was the best thing Ms. Allen had done?
A.Asking Brisbane for help.
B.Working in Brisbane.
C.Exercising non­stop.
D.Meeting Tatum.
A 解析:细节理解题。根据末段中的“Ms. Allen said the fear of not finding anyone...‘But, they found people and matched me to them’”及倒数第二段中的she worked up the courage to ask Brisbane to find someone to share a boat with her可知Allen认为自己做得最正确的事情是向Brisbane组织申请为她配对训练的人。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册