Play a meaningful role in helping to preserve threatened and endangered species. You don't need any qualifications (资格), just a love of animals. The choice is the hardest part! You can work with monkeys, elephants, pandas, and many other animals you're interested in — an exciting thing!
The type of work is different and can include: communication & play, field research, trips, washing, feeding, preparing food, observation, educating, photographing, building, painting and much more depending on the requirements of the project.
CHINA:Panda Conservation
Work in the largest panda base in China, where the focus is on protecting and building a safe environment. It helps the reintroduction of giant pandas into the wild. There are only 1,600 pandas left. They are listed as the most endangered species in the world, making this experience a true once in a lifetime opportunity.
ECUADOR: Galapagos Islands Protection, Reforestation and Group Project
Help preserve the native and local forests of San Cristobal Island. This project combines environmental, public and social plans to improve the continuity (持续性) of the islands. In addition, it's lots of fun! The centre is popular with international volunteers and there is work going on, from horseriding treatment, to wandering giant tortoises (乌龟), to reforestation work, to coaching the local kids in football.
AUSTRALIA:Animal Care in a Rehabilitation (康复) Centre in Perth
Help all types of animals throughout Perth. Work at the Rehabilitation Centre. You'll assist in taking care of a variety of different animals that need help, as well as working with plants and trees and habitat protection.
语篇解读:文章介绍了在几个不同国家保护濒危动植物的项目。你不需要有什么资格证,只需要有一颗爱心就足够。
1.To join in the project, you are supposed to ________.
A.have a love of animals
B.have higher education
C.have the skill of taking photos
D.have the qualification for treating animals
解析:选A 细节理解题。根据第一段第一句可知,帮助保护濒危物种具有重要意义。你不需要任何资格证,只要热爱动物。由此可知,参加这个项目,你应该热爱动物。
2.The project in China aims to ________.
A.find safe places for pandas
B.help giant pandas back to nature
C.ask volunteers to list endangered species
D.take good care of 1,600 pandas
解析:选B 细节理解题。根据第三段“It helps the reintroduction of giant pandas into the wild.”可知,在中国,保护熊猫(这个项目)帮助大熊猫重新回到野外。
3.Where can you go if you have the knowledge in caring for animals?
A.Galapagos Islands.
B.Perth, Australia.
C.A panda base, China.
D.San Cristobal Island, Ecuador.
解析:选B 细节理解题。根据最后一段小标题“AUSTRALIA:Animal Care in a Rehabilitation Centre in Perth”可知,澳大利亚:在珀斯一家康复中心的动物护理。由此可知,如果你了解护理动物的知识,你可以去澳大利亚的珀斯。
4.The purpose of the passage is to ________.
A.introduce the different conservation projects
B.advertise the beautiful sights of the projects
C.show us the advantage of environment protection
D.encourage readers to take part in the projects
解析:选D 写作意图题。文章介绍了在几个不同国家保护濒危动植物的项目。你不需要有什么资格证,只需要有一颗爱心就足够。故作者的写作意图是要鼓励读者参加这些项目。