用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit4Makingthenews单元质量检测必修5(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小976 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 13:50:54
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

In my dual (双重的) profession as an educator and health care provider, I have worked with many children infected with the virus that causes AIDS. They have taught me so many things, but I have especially learned that great courage can be found in the smallest of packages.

Tyler was born infected with HIV and his mother was also infected. From the very beginning of his life, he was dependent on medications to enable him to survive.

When he was five, he had a tube surgically inserted in a vein (静脉) in his chest. This tube was connected to a pump, which he carried in a small backpack on his back. Medications were hooked up to this pump and were continuously supplied through this tube to his bloodstream. At times, he also needed supplemented oxygen to support his breathing.

Tyler wasn't willing to give up one single moment of his childhood to this deadly disease. It was not unusual to find him playing and racing around his backyard, wearing his backpack full of medicine and dragging his tank of oxygen behind him in his little wagon (货车). All of us who knew Tyler marveled (成就;奇迹) at his pure joy in being alive and the energy it gave him. Tyler's mom often teased him by telling him that he moved so fast that she needed to dress him in red. That way, when she peered through the window to check on him playing in the yard, she could quickly spot him.

This dreaded disease eventually wore down even the likes of a little dynamo like Tyler. He grew quite ill, and unfortunately, so did his HIV­infected mother. When it became apparent that he wasn't going to survive, Tyler's mom talked to him about death. She comforted him by telling Tyler that she was dying too, and that she would be with him soon in heaven.

A few days before his death, Tyler called me over to his hospital bed and whispered, “I might die soon. I'm not scared. When I die, please dress me in red. Mom promised she's coming to heaven, too. I'll be playing when she gets there, and I want to make sure she can find me.”

语篇解读:文章通过描述男孩泰勒深受艾滋病的折磨,却还乐观面对生活直至生命最后一刻,鼓励人们无论生活中遇到什么困难都要积极乐观地去面对。

1Which of the following is TRUE about Tyler's condition?

AHe took daily medication that he didn't need to take and could live without it.

BHis backpack was filled with medication that was connected to his bloodstream.

CAlthough he needed medication, he was able to do things like breathing normally.

DThough he was connected to a backpack, he still needed to take other medicine.

解析:选B 细节理解题。根据第三段可知他的背包里都是药物,并与血液连通,故B项正确。

2Why was the color red significant in Tyler's mind?

AIt was his mother's favorite color.

BAll of his favorite clothing was red.

CThe clothes his mother had bought him were all red.

DHis mother thought it could help her find him if he dressed in red.

解析:选D 细节理解题。根据第四段最后两句可知,泰勒的妈妈给他穿红色的衣服是为了能够快速找到他。故选D项。

3What does the author mainly want to tell us with this article?

AEven if you are ill, you can still handle day­to­day things.

BChildren are gifts in our lives and give us inspiration.

CKids with serious diseases shouldn't be informed of how ill they are.

DWe shouldn't let diseases, even deadly ones, take away the ability to enjoy life.

解析:选D 主旨大意题。根据第四段第一句和第三句可知,作者是想告诉我们无论遇到什么困难,都要好好享受生活,乐观向上。故选D项。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册