用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit3Ahealthylife1SectionⅠWarmingUp&Reading-Comprehending知能演练轻松闯关选修6(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小984 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 14:36:44
    下载统计今日0 总计2
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
Kieron Graham has known from a young age that he was adopted. While he loves his adoptive family, he has always wondered about his birth mother and brother. When his adoptive mom gave him a DNA test tool, they both hoped it might help him find his birth family. But neither of them guessed it would work so quickly. And when it did, Graham learned he and his long­lost brother should have crossed paths every day.
It took just one week from the time Graham, a college student at Georgia’s Kennesaw State University, received his DNA results on Ancestry.com for him to connect with his brother. Graham’s DNA results showed that his closest match was a man named Vincent Ghant, and it turned out that Ghant lived just a few minutes away.
Graham reached out and learned that the two were in fact long­lost brothers. Their mother, Shawn Ghant, made the diffcult decision to place Kieron in adoptive care when he was just a baby. And she has worried and wondered about her youngest son ever since. Graham has since been reunited with his mother and both of his brothers on his mother’s side.
“It’s all surreal(离奇的). Too many words are needed to describe exactly what I’m feeling about the entire situation, but it’s a good situation,” Graham tells MNN.
As fate would have it, Kieron and Vincent are both students at Kennesaw State University. They even have the same major—Political Science. So it’s a safe bet the two have crossed paths many times over the past three years. And now, thanks to some DNA sleuthing(侦查), the two will cross paths many more times in the years to come.
“We’re getting together on Christmas with everyone, birth mother included,” Graham says. “That’s sure to be a very indelible Christmas indeed, which will always be remembered by us.”
【解题导语】 本文是一篇记叙文,讲述了Graham在一家网站的帮助下找到了自己的哥哥及亲生母亲的故事。
1.According to the passage, Graham ________.
A.is quite familiar with his birth brother
B.relied on a website to find his birth family
C.happens to be working in Ancestry.com
D.is studying science in the state university
B 解析:细节理解题。根据第二段的...received his DNA results on Ancestry.com for him to connect with his brother.可知Graham依靠一家网站来帮助他寻找他的亲人。
2.What can we know from the third paragraph?
A.It was hard for Shawn to place her son in adoptive care.
B.Graham has three adoptive brothers on his mother’s side.
C.It was too difficult for the whole family to get reunited.
D.Shawn Ghant loves her older sons more.
A 解析:细节理解题。根据第三段的Shawn Ghant, made the difficult decision to place Kieron in adoptive care when he was just a baby.可知对于Shawn来说要把自己的亲生儿子寄养出去是一个艰难的抉择。
3.What does Graham probably think of his experience?
A.Unbelievable and exciting.
B.Surprising but common.
C.Undoubted and inspiring.
D.Moving but painful.
A 解析:推理判断题。根据第四段的It’s all surreal(离奇的). Too many words are needed to describe exactly what I’m feeling about the entire situation, but it’s a good situation可知Graham对其找到亲生母亲的经历感到不可思议找到后则感觉很激动。
4.What does the underlined word “indelible” in the last paragraph mean?
A.Normal.                    B.Silent.
C.Unforgettable.                   D.Traditional.
C 解析:词义猜测题。根据画线词后面的...which will always be remembered by us.可知Graham和亲生母亲及哥哥团聚后将会度过一个令人难忘的圣诞节。
  • 暂时没有相关评论
精品专题

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册