用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2019-2020学年高中Unit2Robots单元质量检测二选修7(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1299 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/1/14 14:50:35
    下载统计今日0 总计2
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
A
Teen Art Show
Do you want to see your artwork displayed alongside other teens' artwork?Don't miss your opportunity! Showcase your paintings, sculptures, photographs and other artworks at the Environmental Educational Center.The show will provide an opportunity for artists to network, provide feedback and become a resource for others.
Activity fee25
Night Fishing
Escape the night and join us as we fish at Desert Breeze Park.No experience needed.We will provide the fishing poles, transportation, the bait, help you catch a fish and best of all, teens 14 years and under do not require a license to fish.
Location:Desert Breeze Park
Activity fee:$22
Overnight Snow Trip
Join the City of Chandler in an exciting new trip! We will travel up to Camp Tontozona and enjoy great food and a campfire in the early evening.Snow play will be the highlight as we explore the snow­filled meadows (草地) of Woods Canyon Lake and sled down small hills in the area.You will be responsible for your own ski/snowboard equipment.
Location:Camp Tontozona
Activity fee:$30
Paintballing
Come out and play paintball with all your friends! Join the City of Chandler as we go to Tempe Indoor Paintball.This is a great way to join in the fun of playing paintball for a low, low cost.All equipment is included.Please wear old clothes because clothes can get dirty easily!
Location:Tempe Paintball
Activity fee:$28
语篇解读:本文是一篇应用文。文章介绍了四项活动的内容、地点、收费等情况。
1.What can people do in Desert Breeze Park?
A.Meet with famous artists.
B.Play with snow.
C.Play paintball.
D.Go fishing.
解析:选D 细节理解题。根据第二部分“Escape the night and join us as we fish at Desert Breeze Park.”可知人们在沙漠清风公园能钓鱼;故选D。
2.What is special about Paintballing?
A.It costs the least.
B.It might make your clothes dirty.
C.People can play with friends.
D.People will enjoy a campfire.
解析:选B 细节理解题。根据第四部分“Please wear old clothes because clothes can get dirty easily”可知Paintballing活动的特别之处是可能把你的衣服弄脏;故选B。
3.In which activity should people take their own ski equipment?
A.Overnight Snow Trip.
B.Teen Art Show.
C.Paintballing.
D.Night Fishing.
解析:选A 细节理解题。根据第三部分“You will be responsible for your own ski/snowboard equipment”可知Overnight Snow Trip活动中你需要负责自己的滑雪设备;故选A。
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册