1.Polly Filler condemns the soft        (判决)given to criminals in this country. 
答案:sentences
2.In America drug dealers and robbers can get let off with       (罚款). 
答案:fines
3.           (因此),in the USA,the death penalty is not as likely as the other way around. 
答案:Consequently
4.We don’t like a       (商人)who does some cheating in the buying and selling of goods. 
答案:merchant
5.His arms       (摇晃)as he walked. 
答案:swung
6.The family would join together in       (祈祷)one evening a week. 
答案:prayer
7.There are many bad customs and laws that ought to be       (废除). 
答案:abolished
8.The baby       (吮吸)the milk through the straw. 
答案:sucked