用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)(新课标)2020版高中Unit1Livingwell学业质量标准检测选修7(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1282 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/7/27 19:40:34
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

Everyone fancies a bargain; if it is free, everyone loves it even more! Those who do not believe in a free lunch can now eat their words because it is possible to get things for free in Singapore without any conditions attached.Let me introduce you to some tips on where and how to gain some free presentsall without even touching your wallet.

Food

Go search for food festivals and fairs.These food sellers usually put out a lot of small samples for all to try.Famous ones include the Singapore Food Festival held annually in the month of July at various locations including the Takashimaya Square and Plaza Singapura.

Haircuts

There are well­known hair salons every month that require hair models for apprentices (学徒)to exercise their skills or for their hair stylists (发型)to experiment with new styles.Unbelievable as it might sound, most people come out of this experience satisfied and addicted to more of such deals.

Free Internet

Most hotels offer free wifi.There are also many cafés in Singapore that offer free wireless surfing.However, order a coffee to avoid unfriendly stares from the staff.Popular spots include the McDonalds, Starbucks and Café Galilee outlets throughout our island.

Free City Tour

If you are a traveler in Singapore, the Singapore Tourism Board has arranged for you to enjoy a free two­hour city tour that offers you a choice to enjoy a Sentosa Island tour or a small­boat experience.

Living and traveling in Singapore is expensive, but sometimes all it takes is a closer look at all the little sheltered corners of this island to appreciate the occasional treasures that are given to those who seek.

文章大意:本文为应用文。短文介绍了在新加坡旅游或生活可以免费得到的服务或产品。

21The underlined part “all without even touching your wallet.” means“ __A__ ”

Afree of charge                    Bfree of worry

Cfree of pain                      Dfree of tax

解析:词义猜测题。文章首段画线部分前文“get things for free in Singapore”有提示。画线部分是免费的意思。故选A

22Free “Haircuts” benefit hair salons through __C__.

Aadvertising their products        Battracting more customers

Cdeveloping their staffs skills  Dbuilding their reputation

解析:推理判断题。根据第三段内容可知,美发沙龙的学徒和发型师都可以通过模特来提高自己的专业技能。故选C

23In which part of a magazine can we read this text __D__

AHealth.                           BEconomy.

CEducation.                        DTravel.

解析:推理判断题。根据最后一段Living and traveling in...可知全文主要讲新加坡旅游时的免费服务和产品,应属于Travel范畴。故选D

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册