A
Kyle Schwartz, a third grade teacher from Denver, Colorado, unlocked the secret stories of her students’lives. 92% of the pupils at Doull Elementary School rely on a subsidized(补助的)lunch program, just one sign of the hardships they face.But Schwartz discovered that no money for lunch was the least of these children’s problems: many struggled with the lack of a parent at home, bullying (欺凌),and stress about their marks.
Schwartz asked her students to answer the question, “What do you wish your teacher knew?” and to submit their notes anonymously.What they wrote will surprise you.
While some children used the notes to jokingly complain about homework or to ask for more playtime, Ms Schwartz said some of the answers were “heartbreaking”, as children showed their hard lives.One student told Ms Schwartz that he did not have pencils at home to do his homework, and another said that they hadn’t seen their father for six years.There was also a student who wrote,“I wish my teacher knew sometimes my homework is not signed because my mom is not around a lot.”
She shared some of them via Twitter using the hashtag I Wish My Teacher Knew.She received an immediate response and other teachers and schools started using the hashtag to share their own teaching experiences.As a result, the tag trended nationally in the United States.
The story was picked up by national newspapers and even international sources such as The Sydney Morning Herald.Doull Elementary received numerous donations of school supplies for its students due to answers such as “I Wish My Teacher Knew I don’t have pencils to do my homework.” The story was featured nationally on ABC World News Tonight,which reported that Schwartz had started a “movement” with teachers across the country copying her assignment to learn more about their own students.
文章大意:Kyle Schwartz让学生写下我希望老师知道的事情,学生写的东西令我们吃惊。Schwartz把学生写的发到推特上,引起了美国很多人的关注。
1.What can we know from Paragraph 1? __A__.
A.Most students at Doull Elementary School live a hard life.
B.Most students at Doull Elementary School study hard.
C.Kyle Schwartz is curious about others’ privacy.
D.Kyle Schwartz struggles on a daily basis.
解析:推理判断题。根据第一段的内容可知,92%的孩子过着艰苦的生活。故选A。
2.We can infer from the passage __C__.
A.some students thought Kyle Schwartz was strict
B.most children live with their parents
C.the children handed in their notes without their names on them
D.some children are to drop out because of poverty
解析:推理判断题。根据第二段的“submit their notes anonymously”可知,孩子交他们的纸条时是匿名交的。故选C。
3.How did other teachers react to Kyle’s idea? __D__.
A.Worried. B.Indifferent.
C.Doubted. D.Positive.
解析:推理判断题。根据第四段的“other teachers and schools started using the hashtag to share their own teaching experiences”可知,其他老师支持她的做法。故选D。
4.What influence did the story have? __A__.
A.Not only Americans but also people from other countries are concerned about it.
B.People around the world have donated money for the school.
C.The school has become the best one in the country.
D.Some students have been interviewed by some famous hosts.
解析:推理判断题。根据最后一段可知,不仅国内媒体而且国际媒体都在关注这个故事,并且学校收到了很多给孩子的捐赠品。故选A。