用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)(新课标)2020版高中Unit2Robots学业质量标准检测选修7(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1009 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/7/27 19:42:41
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

Has it come to thisRobots standing in for doctors at the hospital patients bedside?

Not exactly, but some doctors have found a way to use a robot to check on patients while theyre miles away from the hospital.

One is at Baltimores Sinai Hospital.Equipped with camerasa screen and microphonethe robot is guided into the rooms of Dr Alex Gandsas patients where he speaks to them as if he was right there.

“The system allows you to be anywhere in the hospital from anywhere in the world” said the surgeon, who specializes in weight­loss operation.

Besides his normal morning and afternoon personal visits, Gandsas uses the $150,000 robot to visit patients at night or when problems arise.The robot can circle the bed and adjust the position of its two cameras, giving the perception from the patients standpoint that the doctor is there.“They love it.Theyd rather see me through the robot” he said of his patients reaction to the machine.Nurse Florence Ford, who has worked with the robot since it was introduced about 18 months ago, said patients have reacted well, particularly because “seeing the doctors face gives them confidence”

Gandsas presented the idea to hospital leaders as a method to more closely observe patients following weight­loss operation.Since its introduction, Dr Alex found that nearly one third of his 376 patients went out of hospital earlier than first expected.

Michael Chan, president of InTouch Technologies, said his companys device allows doctors to “be in more than one place at the same time”

Speaking with Gandsas through one of the robots at company headquarters, Chan said the company designs applications for the devices in remote areas and for dealing with shortages of health care workers.“They will soon be big, ”said Chan when asked about their future.

文章大意:文章讲的是一种帮助医生检查病人的机器人。

21According to Dr Alex, the purpose of using robots in the hospital is that __B__.

Arobots can provide patients more fun than doctors

Bpatients will be closely watched after being operated on

Crobots can free doctors from their great work pressure

Dhospitals can solve the problem of lacking medical workers

解析:推理判断题。根据第六段第一句话可知甘瑟斯医生向医院领导提出此主意是想在病人做过手术后能对他们更密切地观察。

22By using robotsDr Alex finds that __A__.

Apatients visited by robots may recover completely sooner

Bthe number of patients in his hospital is reducing a lot

Che can operate on different patients at the same time

Dtheir hospital doesnt need as many medical workers as before

解析:细节理解题。根据第六段第二句话可知因为使用了机器人,近三分之一的病人比预料的要早出院,这说明病人恢复得更快一些。

23From the last sentence, we can learn that Michael Chan thinks that __C__.

Apeople wont believe robots will do well in the future

Bin the future bigger robots will be made to satisfy the needs

Cmore robots of this kind will be used in hospitals in the future

Dthe prices of the robots will be greatly reduced in the future

解析:推理判断题。根据最后一段第一句话可知Michael Chan认为机器人可以解决医护人员短缺的问题,由此判断在未来更多的医院会使用这种机器人。

24What would be the best title for the passage __B__

ARobots Replace Doctors to Treat Patients

BRobots Visit Patients When Doctors Cant

CHigh­tech Makes Patients Better Communicate with Doctors

DRobots Have Begun to Play a Great Part in Hospital Management

解析:主旨大意题。纵观全文可知文章讲的是机器人在医生不在的时候,它们根据指令去看望病人,帮助医生检查照顾病人,并不是取代医生或参与医院管理,故AD两项错误;C项并未指出文章的重点,只有B项能够概括文章大意。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册