用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)(新课标)2020版高中Unit3UndertheseaSectionⅢUsingLanguage课时作业选修7(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高二年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小940 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/7/27 19:44:06
    下载统计今日0 总计1
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

The Coral Sea is home to an amazing variety of turtlessharks, whales, dolphins, large fish, birds, corals, plants, and many other species.Many of these species are endangered elsewhere in the world, but still survive in the healthy environment of the Coral Sea.

The Coral Sea is a large series of coral reefs located off the northeast coast of Australia.This area is three times larger than Australias famous Great Barrier Reef, which the Coral Sea borders.

The Coral Sea is one of the few coral reef environments that have remained largely undamaged by overfishing, oil and gas exploration and pollution.However, statistics show that coral reefs around the world are disappearing five times faster than rainforests.It is very likely that in the near future the Coral Sea will face the same threats to its existence.

The Australian government is currently looking at options for protecting the Coral Sea but has made no decisions.Environmentalists are pushing for laws to declare the Coral Sea area a marine protected area.This would mean a large “no­take zone” for fishermen, a no­exploration zone for gas and oil companies and a no­dump zone for pollution.This would make the Coral Sea a marine park larger than any in the world.

We can write letters to Australian leaders, Australian environmental protection agencies, and Australian friendsto let them know that people worldwide support this protection of the Coral Sea.To lose this last great marine wildness would be a loss for the whole world.

For more informationCLICK here please.

文章大意:本文是一篇说明文,介绍了位于澳大利亚东北海岸的珊瑚海,它面临着即将消失的威胁。澳大利亚政府正在寻找方案,希望能保护这个伟大的野生海洋世界。

1What is the authors purpose in writing this passage __B__

ATo teach people how to protect the Coral Sea.

BTo call for the public awareness to protect the Coral Sea.

CTo show the amazing features of the Coral Sea.

DTo explain the function of the Coral Sea.

解析:考查写作意图。根据倒数第二段可知,该文旨在提高公众保护珊瑚海的意识。故选B

2What is the most important reason for protecting the Coral Sea __A__

AThe Coral Sea, home to many species, will disappear soon.

BThe Coral Sea is rich in oil and gas.

CThe Coral Sea is three times larger than Great Barrier Reef.

DThe Coral Sea will be a marine park larger than any in the world.

解析:考查细节理解。根据第一段第一句及第三段的最后两句可知,拥有许多物种的珊瑚海很快会消失,因此它需要保护。故选A

3You can most probably read this passage __B__.

Ain a guidebook                    Bon a website

Cin a science textbook             Don a TV show

解析:考查推理判断。根据文章最后一段“For more information.CLICK here please”可知,要获得更多的信息,请点击这里。因此可以在网上读到该文。 故选B

4Which of the following is not mentioned in the passage __D__

AThe reason for protecting the Coral Sea.

BThe way to protect the Coral Sea.

CThe location of the Coral Sea.

DThe money­raising for saving the Coral Sea.

解析:考查细节理解。保护珊瑚海的原因、方案及珊瑚海的位置文中均有提及,但没有提到为拯救珊瑚海筹集资金。故选D

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册