用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(新人教版)2019-2020学年高中Unit3AtasteofEnglishhumour1SectionⅠWarmingUp&Reading-Comprehending知能演练轻松闯关必修4(英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1662 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2020/7/29 8:30:56
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

A

If you ever used a spoon full of sugar to help the medicine go down, you are likely to have watched the movie Mary Poppins in your childhood. However, not everyone loves that Disney movie musical. Although the 1964 film (based on P.L. Travers’ book series Mary Poppins) starring Julie Andrews, Karen Dotrice and Dick Van Dyke was a big success, the book’s author P.L. Travers wasn’t a fan of it.

Travers didn’t hide her dislike of Disney’s Mary Poppins movie. She didn’t like the movie’s title character Mary Poppins, and stated that it lost the point because Disney turned her into a very pretty girl, according to The Telegraph. In fact, Travers was  so upset that she cried all the time while watching the movie.

When Mary Poppins Returns, the 2018 sequel(续篇) film, was shown in theaters, ideas about what Travers would have thought of this adaptation(改编本) are mixed. Newsweek says that if Travers were alive, she might like this film because the screenwriter, David Magee, was truer to the nature of Mary Poppins. Magee explained that he was a fan of the original books and he respected the descriptions of Mary Poppins in Travers’ books. But on the other hand, given the fact that star Emily Blunt is also very pretty and Travers disliked all the adaptations of her work that were made when she was living, it’s impossible to know for sure.

If you think Travers didn’t like sequels at all, you are totally wrong. In fact, Travers wrote seven sequels to her original Mary Poppins novel before she died in 1996. Mary Poppins and the House Next Door in 1988 was the last one. And as Mary Poppins Returns finds its way into the hearts of audiences, more people are sure to fall in love with the magical world that P.L. Travers created.

【解题导语】 本文是一篇说明文。文章主要讲了P.L. Travers 不喜欢那部根据她的小说改编的于1964年上映的迪士尼电影。当2018年的迪士尼电影续篇上映时大家又有了新的看法。

1.What do we know about the Disney movie musical mentioned in Paragraph 1?

A.It was written by Julie Andrews.

B.It was mainly about a sick child.

C.It was highly praised by Travers.

D.It was an adaptation of Travers’ book.

D 解析:细节理解题。根据第一段中的Although the 1964 film(based on P.L. Travers’ book series Mary Poppins) starring Julie Andrews...可知这部电影是Travers写的书的一部改编本。

2.How did Travers find the movie adaptations of her books when she was alive?

A.Funny.                                    B.Interesting.

C.Educational.                              D.Unsatisfying.

D 解析:推理判断题。根据第三段中的Travers disliked all the adaptations of her work that were made when she was living可知当她活着时她觉得那些改编都很令人不满意。

3.What does the author most probably think of Disney’s Mary Poppins Returns?

A.It is better than Travers’ last sequel.

B.It’s the best adaptation of Travers’ book.

C.It’ll receive a positive response from the public.

D.It’ll make fans of Travers’ books disappointed.

C 解析:观点态度题。根据最后一段中的as Mary Poppins Returns finds its way into the hearts of audiences, more people are sure to fall in love with the magical world that P.L. Travers created.可知作者认为这部新剧会得到公众的好评。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册