用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
(人教版)(新教材)2021-2022学年必修第二册课后巩固提升:UNIT 3单元测评 (英语)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗1金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类章节测试
  • 教材版本人教版(新教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高一年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小1044 K
    上传用户baibai9088
  • 更新时间2022/4/8 8:02:00
    下载统计今日0 总计0
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

阅读下列短文,从每题所给的ABCD四个选项中,选出最佳选项。

A

(2021·安徽蚌埠高一期末)

The UK is filled with unbelievable palaces and historic castles.Now you can take 360 degree virtual tours of the attractions by just clicking your mouse at home.

Buckingham Palace

The Queens palace offers 360 degree virtual tours of rooms including the Throne Room,Grand Staircase and the White Drawing Room.There are clickableinformation pointswhich when clicked can explain the history of the rooms.CLICK HERE

Palace of Holyroodhouse

The Queens official palace in Edinburgh is packed with history.The palace is usually open year round to the public,but for those who cant visit for whatever reasons,you can take virtual tours of some of the amazing rooms including the Morning Drawing Room and Royal Dining Room.CLICK HERE

Blenheim Palace

Blenheim Palace offers 360 degree virtual tours of some of its beautiful state rooms from the grand Drawing Rooms and Saloons to the Great Hall.You can choose to listen to the audio (声音的) guide which not only gives you a quick look inside,but offers lots of exciting details.CLICK HERE

Edinburgh Castle

Here is a great visual trip to Edinburgh Castle.You can visit the historic ruins and have some wonderful views of Edinburgh itself.You can also zoom in (拉近)or out to get an idea of the museums and interesting places to explore,as well as 3D models of the castle.CLICK HERE

【语篇解读】本文是一篇应用文。文章介绍了人们足不出户就可以通过网络参观英国的白金汉宫、荷里路德宫、布伦海姆宫和爱丁堡城堡。

21.What do the four places have in common?

A.They are the Queens palaces.

B.They provide online virtual tours.

C.They are open to the public all year round.

D.They have clickableinformation points”.

答案B

解析细节理解题。由第一段内容可知,这四个地方的共同点是都为游客提供了在线虚拟旅行。

22.What is special about Edinburgh Castle?

A.It has become ruins.

B.It offers audio guides.

C.3D models of it are provided.

D.History of the castle is unknown.

答案C

解析细节理解题。由最后一段You can also zoom in or out to get an idea of the museums and interesting places to explore,as well as 3D models of the castle.”可知,游客不仅可以通过镜头了解城堡,也可以通过城堡的3D模型深入了解博物馆,探索城堡里有趣的地方。其他三个地方只有在线虚拟参观,没有 3D模型。因此3D模型是爱丁堡城堡的特色。

23.Where is the text probably taken from?

A.A website.

B.A travel guidebook.

C.A newspaper.

D.A medical magazine.

答案A

解析推理判断题。本文介绍了白金汉宫等四个地方通过网络让人们足不出户即可实现在线参观旅行。本文中每一个地方的介绍后都有CLICK HERE。由此可推知,这篇文章来自网络。

 

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册