A
A great way to protect yourself from getting infected by COVID19 is to get a high quality face mask that can better filtrate(过滤)some viruses,bacteria,and other air pollutants.
Unfortunately,it has been getting harder in some places to even purchase a disposable(一次性的) face mask due to tight demand.Sometimes you need to visit several stores before finding ones that are available.
The good news is that thanks to the Internet a better quality mask is still available for everyone.
Oxybreath Pro Is Still Available Online and Has Been Selling Fast
Oxybreath Pro is the most popular face mask right now.It provides an excellent level of air filtration,it is comfortable and best of all it is easy to wash and reusable!
Easy to Wash and Reusable
It has been made easy to wash and to last a long time.You won't need to worry about running out of those cheap disposable masks because this one is better in quality and reusable!
How Does It Provide Better Protection?
Oxybreath Pro is made up of quality materials including multiple layers of activated carbon filters and a newly designed breathing valve that provides an extraordinary level of protection from inhaling anything bad.
How Much Is Oxybreath Pro?
It's only£379(was £759),but with our discount link you'll get 50% off.Delivery takes only a few days if you order today.Just order it with our link to the official website.
Conclusion:Is It Worth It?
Absolutely 100%YES!It is good to have in case of emergency and because it is reusable and it will last long.This face mask is worth every penny.Get one for yourself and for your family.
How Do You Get Oxybreath Pro?
Now that you are aware of this amazing product,here is how to get it:
Order Oxybreath Pro from the official website.
Click To Check Availability.
【语篇解读】 这是一篇应用文。文章主要介绍了一款叫作Oxybreath Pro的口罩。
1.Which of the following are the advantages of Oxybreath Pro?
a.It is harder. b.It is cheaper. c.It is washable.
d.It lasts longer. f.It filtrates better. e.It is disposable.
A.abc B.bcd
C.cdf D.def
C [细节理解题。根据文章Oxybreath Pro Is Still Available Online and Has Been Selling Fast部分内容“It provides an excellent level of air filtration,it is comfortable and best of all it is easy to wash and reusable!(它提供了极好的空气过滤水平,它是舒适的,最好的是它容易清洗和可以重复使用!)”可知,这种口罩的优势在于空气过滤水平高,佩戴舒适易清洗,以及可重复使用,因此c.“It is washable.( 它是耐洗的。)”,d.“It lasts longer.(它持续的时间更长。)” 和f.“It filtrates better.( 它过滤得更好。)”符合对其优点的描述。故选C。]
2.How much does one Oxybreath Pro cost if you order from the official website?
A.£89. B.£189.5.
C.£379. D.£759.
B [细节理解题。根据文章“It's only £379(was £759),but with our discount link you'll get 50%off.Delivery takes only a few days if you order today.Just order it with our link to the official website.”可知,£379*50%=£189.5,因此从官网订购的价格为189.5英镑。故选B。]
3.What's the purpose of this passage?
A.To call on us to fight COVID19.
B.To describe a product called Oxybreath Pro.
C.To tell us how to protect us from COVID19.
D.To advertise a product called Oxybreath Pro.
D [写作意图题。通读本文可知,本文的写作目的是给一款叫作Oxybreath Pro的口罩做宣传销售广告。故选D。]