A
The Girl with a Brave Heart——BY RITA JAHANFORUZ
Brief Description:After showing kindness to a strange old woman,Shiraz receives the gift of beauty but her lazy and unkind stepsister,Nargues,suffers a less pleasant fate in this adaptation of the fairy tale.
Paperback $7.99 Hardcover $12.05
$7.99(in stock)
|
Small Acts of Amazing Courage——BY GLORIA WHELAN
Brief Description:It is in India,1918,six months after the end of World WarⅠ,and Rosalind waits for the return of her father.While her father has been at war,Rosalind saw India slowly change.A man named Gandhi is coming to power,talking about non-violence and independence from Britain.Rosalind longs to live the life that her heart tells her,not what her parents plan for her,but no one seems to listen.As she comes of age during this period of history,will she find the courage to claim her own identity and become her own person?
$6.99(in stock )
Paperback $6.99 Hardcover $10.00
|
I Am in Here——BY BONKER,ELIZABETH
Brief Description:I Am in Here is the spiritual journey of a mother and a daughter who refuse to give up hope,who celebrate their victories,and who keep trying to move forward despite the obstacles.Although she cannot speak,Elizabeth writes poetry that shines a light on the inner world of autism and the world around us.That poetry and her mother’s storytelling combine in this book to show that there is always a reason to take the next step forward—with hope.
Paperback $15.99 Hardcover $21.15
|
A Thousand Mornings——BY MARY OLIVER
Brief Description:In this latest collection,Mary Oliver returns to the imagery that has come to establish her life’s work,the coastline of her Massachusetts home.Oliver shares the wonder of dawn,the grace of animals,and the power of attention.With amazing clarity,humour and kindness,these poems explore the mysteries of our daily experience.
Paperback $16.00 Hardcover $20.00
|
【语篇解读】本文是说明文,向读者介绍了四本书,简单叙述了每本书的内容及书的价格。
21.What happened in India after World WarⅠ?
A.Rosalind’s father might have lost his life in the war.
B.Gandhi insisted on violence against Britain.
C.Rosalind saw the bright future in the country.
D.People there were suffering from the war.
答案C
解析细节理解题。根据Small Acts of Amazing Courage中“Rosalind saw India slowly change.”可知,罗莎琳德看到了这个国家光明的未来。故选C项。
22.What does Mary Oliver intend to share with readers?
A.Her luxurious life.
B.The high-paid job.
C.Her wonderful future.
D.The attractive scenes.
答案D
解析细节理解题。根据最后一段中“Oliver shares the wonder of dawn...our daily experience.”可知,Mary Oliver和读者分享了一些美景。故选D项。
23.To buy two books with the least money you will choose .
A.Small Acts of Amazing Courage and I Am in Here
B.Small Acts of Amazing Courage and The Girl with a Brave Heart
C.The Girl with a Brave Heart and A Thousand Mornings
D.A Thousand Mornings and Small Acts of Amazing Courage
答案B
解析细节理解题。根据The Girl with a Brave Heart中“Paperback $7.99”;Small Acts of Amazing Courage中“Paperback $6.99”可知这两本书的价格最低。故选B项。