用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
重庆市西南大学附属中学2022届高三上学期第二次月考试题 (英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗5金币 立即下载
10个贡献点 立即下载
3个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
0
0
资源简介

A

Digital Art Class

Tap into the unlimited inspiration of the natural materials, colors and forms to be found in Museum Victoria’s diverse collection.

Whether you are a beginner, expert or somewhere in between, this creative studio class introduces digital art technologies and skills in a relaxed environment. Participants create extraordinary artworks working individually on iPads. Exploratory approaches allow participants to enjoy visual creativity, whatever their previous experience and level of skill in sketching, painting and digital design.

Digital Art Class takes place in Melbourne Museum’s Learning Lab Studio. Each month’s class is themed to explore a different aspect of Museums Victoria’s collections where learners can be exposed to a variety of digital experiences. The Class also offers very safe and relaxed environments for all.

Their main goal is to help their campers build self-confidence, improve their social skills and take on new challenges in forms of fun activities.

Classes have a maximum capacity of 16 participants and is suitable for teens 16+ and adults. Simply bring your creativity — all equipment is provided.

Museum entry is not included in your Digital Art Class ticket. If you would like to explore the Melbourne Museum before the class, please click the link at the bottom to book a ticket.

WORKSHOP

TUESDAY 27 APRIL, 11&25 MAY, 8&22 JUNE

4PM-5:30PM

Adults and teens 16+

Adults $35 and teens $18

1. Where is the digital art class?

A. In Museum Victoria.                                                B. In The British Museum.

C. In Victoria and Albert Museum.                                 D. In Melbourne Museum.

2. What can we learn from the text?

A. You need to bring your iPad to attend the class.

B. Classes can involve 16 participants at most.

C. Previous experiences in drawing are required.

D. You can visit the museum with your class ticket.

3. Where is the text most probably taken from?

A. A novel.       B. A newspaper.        C. A webpage.            D. A guidebook.

【答案】1. D    2. B    3. C

【解析】

【分析】这是一篇应用文。文章介绍了墨尔本博物馆即将举办的数码艺术课的课程主题、课程目标、参与课程的人员要求及举办的时间和价格。

1题详解】

细节理解题。根据第三段第一句Digital Art Class takes place in Melbourne Museum’s Learning Lab Studio. (数码艺术课在墨尔本博物馆的学习实验室举行。)可知,数码艺术课在墨尔本博物馆里举办。选项D与文意相符,故选D

2题详解】

细节理解题。根据第五段第一句Classes have a maximum capacity of 16 participants and is suitable for teens 16+ and adults. (课程最多可容纳16人,适合16岁以上青少年及成人参加。)可知,该课程最多可容纳16人同时听课。选项B与文意相符,故选B

3题详解】

推理判断题。根据第六段中If you would like to explore the Melbourne Museum before the class, please click the link at the bottom to book a ticket.(如果您想在课程开始前参观墨尔本博物馆,请点击底部的链接订票。)可知,可以通过点击底部的链接来参观墨尔本博物馆,所以本文是出自网络。选项C符合题意,故选C

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册