用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试卷 >> 英语试卷
高中英语编辑
重庆市秀山高级中学校2022届高三上学期9月月考试题(英语 解析版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗5金币 立即下载
10个贡献点 立即下载
3个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
0
0
资源简介

A

Whether you see yourself pursuing a career in film-making or want to learn the practical skills for yourself, New York Film Academy’s film camps are perfect for everyone with an interest in making films. The film camps are designed for people with little or no experience in making films.

Here are some classes and subjects in the camps.

Director’s craft

Students will learn the language and practice of film-making so that they can apply this knowledge to their own original films. They will meet each week to discuss scripts and shooting plans for their film projects and screen their work with their instructor throughout the course.

Writing

It’s the script that is the backbone of any film. In the camps, students will become comfortable writing original screenplays. Students learn the process of taking a story from an initial idea to a finished script for their final film.

Digital editing

Editing process gives actual structures. Students will learn to edit their films with digital editing software. Their instructors will cover both the technical aspects of the editing process and theory behind editing choices and styles.

Working with actors

To direct actors, one must learn how to work with actors and receive instruction and experience in how to get effective performances from actors. Students also get the chance to gain some experience as actors.

Each summer film camp for teens at the Film Academy will challenge you to become a well-rounded film-maker with actual experience making films. Click here to apply today.

1. What’s the most important part in making films?

A. Directing.                                                               B. Writing scripts.

C. Editing.                                                                  D. Working with actors.

2. What can we know about the film-making camps?

A. Potential skills can be developed there.                       B. They are only intended for teenagers.

C. Children can become actors there.                             D. Many films are provided in the camps.

3. The passage is probably taken from ________.

A. a brochure                                                              B. an instruction

C. a news report                                                          D. a website

【答案】1. B    2. A    3. D

【解析】

【分析】本文是一篇说明文。文章介绍了纽约电影学院的电影训练营的四个方面的课程。

1题详解】

细节理解题。根据第四段It’s the script that is the backbone of any film.(剧本是任何一部电影的支柱。)可知,拍电影最重要的部分是编写剧本。故选B

2题详解】

推理判断题。根据最后一段Each summer film camp for teens at the Film Academy will challenge you to become a well-rounded film-maker with actual experience making films.(每一个电影学院的青少年夏令营都将挑战你成为一个有实际制作电影经验的全面的电影制作人。)可推断,关于电影制作营地,我们知道潜在的技能可以在那里得到发展。故选A

3题详解】

推理判断题。根据最后一段Click here to apply today.(今天点击这里申请。)可推断,这篇文章可能来自网站。故选D

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册