用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2015高考英语一轮跟踪训练:必修3Unit3 The Million Pound Bank Note(人教版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗0金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小971 K
    上传用户rongerkl
  • 更新时间2014/9/30 11:26:30
    下载统计今日0 总计21
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介
Ⅰ.品句填词
A)根据句意及汉语提示,写出所缺单词。
1.The girl is ____________(盯着) at the stranger with her eyes wide open.
答案:staring
2.It’s good ____________(礼貌) to say goodbye to the host when leaving.
答案:manners
3.The reason he gave to ____________ (说明) for his absence was unbelievable.
答案:account
4.O’Brien’s article suggests ways to improve your ____________(外表).
答案:appearance
5.Visitors are not ____________(允许) to take photographs.
答案:permitted
B)在句中空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式(不多于3个单词)。
6.Passengers are permitted ____________ (carry)only one piece of hand luggage onto the plane.
答案:to carry
7.He ____________ (bring) up in North Yorkshire by his grandmother.
答案:was brought
8.It is said that thief was caught ____________ the spot that day.
答案:on
9.I know all the people dressed ____________ rags are not beggars.
  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册