用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
2015高考英语一轮跟踪训练:必修2Unit2 The Olympic Games(人教版)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗0金币 立即下载
0个贡献点 立即下载
0个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本新人教版(现行教材)
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小973 K
    上传用户rongerkl
  • 更新时间2014/9/30 11:27:44
    下载统计今日0 总计29
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
1
0
资源简介
Ⅰ.品句填词
A)根据句意及汉语提示,写出所缺单词。
1.Several companies are ____________(竞争) against/with each other to win the order.
答案:competing
2.I bought this house for only $10,000.I’ve got a good ____________(便宜货).
答案:bargain
3.The decision,which will relate to the profit of the company this year,____________(值得) further consideration.
答案:deserves
4.Now these ____________(古代的) wonders have attracted travelers from all over the world.
答案:ancient
5.However busy I am,I try to keep a ____________(有规律的) schedule every day.
答案:regular
B)在句中空白处填入适当的内容或括号内单词的正确形式(不多于3个单词)。
6.The report on the accident showed that the bus driver had no ____________(responsible).
答案:responsibility
7.It’s ____________ (fool) to believe what he said,as he is always telling lies.
答案:foolish
8.She’s in a ____________ (hope) situation,which we will keep a very close eye on.
答案:hopeless

9The greatest love in the world is no doubt the love of a motherit can be replaced by____________

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册