用户名: 密码:  用户登录   新用户注册  忘记密码  账号激活
您的位置:教学资源网 >> 试题 >> 英语试题
高中英语编辑
河北省邯郸市2016高考英语完形填空和阅读理解一轮练习(2)
下载扣金币方式下载扣金币方式
需消耗2金币 立即下载
1个贡献点 立即下载
1个黄金点 立即下载
VIP下载通道>>>
提示:本自然月内重复下载不再扣除金币
  • 资源类别试题
    资源子类一轮复习
  • 教材版本不限
    所属学科高中英语
  • 适用年级高三年级
    适用地区全国通用
  • 文件大小689 K
    上传用户kirinye
  • 更新时间2015/7/16 19:44:59
    下载统计今日0 总计3
  • 评论(0)发表评论  报错(0)我要报错  收藏
0
0
资源简介

 阅读理解。阅读下列短文, 从给的四个选项 (ABCD) , 选出最佳选项。

More than 40 years agoJohn Williams gave away all of his belongings and went off to the mountains to live the way people lived 100 years ago.For food he traps wild animalsfishes in the riversand plants whatever he can.John lives in a cabin he made by handout of trees he chopped down with an ax.Though he has no relatives he knows ofhe does have a deer he raised from a fawn.The deer lives in the house in the winter and goes with John when he goes into the forest for food.Nobody lives within fifty miles of his cabin in the mountains and John has not been out of the mountains during the entire forty years.One day last year I hiked in to see how John lives.It was like going back in time.There were no roadsno storesno noiseno pollutionnot even a post office.

Most notable of allthere were no people and that's just the way John Williams wants to keep his part of the world—without people.But there is a paradox in his story.John is an educated man.He has books and nobody knows how he got them.Mostly he reads about his worldthe forestthe animalsthe plantsand the mountains.He has seen airplanes flying overhead but does not want to know about them.For himelectricity is lightningnot light  bulbsrefrigeratorstelevisionsor  washing machines.John Williams is 85 years old and had not had a sick day in his life. He attributes his long life to the fact that it has nothing to do with people and in order that he might enjoy many more years of healthhappinessand solitudeI will not tell you where his kingdom lies.There is no room there for you or me.

【文章大意】本文讲述了John Williams住进深山老林里四十多年里过着孤身一人的原始生活,并介绍了其生活的基本状况。

1Who lives in John Williams' house?

AHe and his family.                                          BJohn Williams himself.

CNobody—he sleeps outside.                             DA group of friends.

答案:B 细节理解题。根据第一段Though he has no relatives he knows of...可知是他自己。

  • 暂时没有相关评论

请先登录网站关闭

  忘记密码  新用户注册